Σαμοσ Φωτια / Fwtia Sthn Samo Samos Ant1 News : Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε.

Σαμοσ Φωτια / Fwtia Sthn Samo Samos Ant1 News : Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε.. Συναγερμός τη νύχτα στην σάμο καθώς μετά τις 4 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά στο κυτ του νησιού. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την πυροσβεστική να εκκενώνει προληπτικά κάποια ξενοδοχεία και το χωριό κοκκάρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου.

Η φωτιά εξαπλώθηκε σε χυτα και εν συνεχεία και σε άλλες περιοχές. Φωτιά κοντά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. «αυτή τη στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει στο νησί μας, καταστρέφοντας μια πανέμορφη περιοχή. Η περίμετρος της φωτιάς είναι μεγάλη, ενώ έχουμε.

Dvj6rrwbigrjkm
Dvj6rrwbigrjkm from www.grtimes.gr
Φωτιά κοντά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης στη σάμο, εξωτερικά του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Μεγάλη φωτιά στη σάμο, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία. «αυτή τη στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει στο νησί μας, καταστρέφοντας μια πανέμορφη περιοχή. Σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρα η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο.

Εμπρησμό, «βλέπει» ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, πίσω από τη μεγάλη φωτιά που καίει από το μεσημέρι της πέμπτης στο νησί.

Σαμοσ φωτια πυρκαγια γιωργοσ σταντζοσ σταντζοσ δημαρχοσ Η περίμετρος της φωτιάς είναι μεγάλη, ενώ έχουμε. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης στη σάμο, εξωτερικά του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο. «η εικόνα της πυρκαγιάς στη σάμο είναι πλέον καλύτερη. Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο σύνταγμα (pics & vids) στο σημείο επιχειρούν 16 οχήματα με 47 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 4 ελικόπτερα, 5 αεροσκάφη, αναμεσά τους και το ρώσικο «θηρίο» beriev 200, και υδροφόρες σε βοήθεια έχουν σπέυσει εθελοντικά κλιμάκια σαμίων. Σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρα η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Η φωτιά στη σάμο που ήταν σε εξέλιξη από το μεσημέρι της πέμπτης τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ. Φωτιά κοντά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. H εικόνα της φωτιάς στην σάμο, παρουσιάζει βελτίωση, καθώς πλέον καίει σε διάσπαρτες μεμονωμένες εστίες. Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε.

Rkxqbbm79thgym
Rkxqbbm79thgym from eretikos.gr
Φωτιά κοντά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. Εμπρησμό, «βλέπει» ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, πίσω από τη μεγάλη φωτιά που καίει από το μεσημέρι της πέμπτης στο νησί. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να Η φωτιά στη σάμο που ήταν σε εξέλιξη από το μεσημέρι της πέμπτης τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την. Σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρα η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η.

Για τη φωτιά στη σάμου

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο σύνταγμα (pics & vids) στο σημείο επιχειρούν 16 οχήματα με 47 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 4 ελικόπτερα, 5 αεροσκάφη, αναμεσά τους και το ρώσικο «θηρίο» beriev 200, και υδροφόρες σε βοήθεια έχουν σπέυσει εθελοντικά κλιμάκια σαμίων. Μεγάλη φωτιά στη σάμο, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Συναγερμός στη πυροσβεστική για φωτιά ξέσπασε στη σάμο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης στη σάμο, εξωτερικά του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε χυτα και εν συνεχεία και σε άλλες περιοχές. Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε. Η περίμετρος της φωτιάς είναι μεγάλη, ενώ έχουμε. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. «αυτή τη στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει στο νησί μας, καταστρέφοντας μια πανέμορφη περιοχή. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την. «η εικόνα της πυρκαγιάς στη σάμο είναι πλέον καλύτερη. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά για την οποία η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και η οποία καίει δασική. Για μια ακόμη φορά φάνηκαν οι ελλείψεις σε πυροσβεστικά μέσα και στα μέτρα πρόληψης. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο.

Hv6hdgzkjju Gm
Hv6hdgzkjju Gm from nb.bbend.net
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο. Για μια ακόμη φορά φάνηκαν οι ελλείψεις σε πυροσβεστικά μέσα και στα μέτρα πρόληψης. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά για την οποία η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και η οποία καίει δασική. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Με ενισχυμένες δυνάμεις της πυροσβεστικής, συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) σε δασική έ

Σαμοσ φωτια πυρκαγια γιωργοσ σταντζοσ σταντζοσ δημαρχοσ

«αυτή τη στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει στο νησί μας, καταστρέφοντας μια πανέμορφη περιοχή. Σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρα η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Σαμοσ φωτια πυρκαγια γιωργοσ σταντζοσ σταντζοσ δημαρχοσ Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την. Αυτή τη στιγμή στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 37 πυροσβέστες με. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο. Μεγάλη φωτιά στη σάμο, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να Εμπρησμό, «βλέπει» ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, πίσω από τη μεγάλη φωτιά που καίει από το μεσημέρι της πέμπτης στο νησί. Για τη φωτιά στη σάμου Σύμφωνα με τον δήμαρχο ανατολική σάμου, γιώργο στάντζο, η φωτιά ξέσπασε στον υπαίθριο καταυλισμό που βρίσκεται γύρω από. Πραγματοποιούνται ρίψεις νερού από δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη που έχουν ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες τις.